Přijďte podpořit dlouhodobou pomoc Haiti

Posílání DMS nám už přišlo málo, tak jsme se rozhodli uspořádat benefiční večer, který vynese víc peněz. Chceme je dát na speciální konto společnosti Člověk v tísni, která se soustřeďuje na obnovu po přírodních katastrofách. A ve čtvrtek večer to v pražském klubu Mecca vypukne, přijďte nás, prosím, podpořit.

Na Haiti končí první fáze akutní záchrany osob, majetek už je totálně zničený. Neziskové organizace působící na místě mají dostatek zdravotnického materiálu, vody i potravin, ale vázne distribuce, protože na Haiti neexistuje žádný krizový úřednický aparát. Za několik týdnů Haiti zmizí z prvních stránek novin, takže začne vysychat pramen peněz, které teď všichni dáváme. Ale nastane ta nejdražší část celé pomoci: obnova bydlení, infrastruktury, stavba škol, nemocnic a podobně. Dohodli jsme se proto, že se pokusíme vybrat alespoň 100 tisíc korun na konto SOS Haiti 40954095/0300, které založila obecně prospěšná společnost Člověk v tísni.

Takže jsme spojili síly a v Clubu Mecca na Praze 7 jsme připravili Haiti Charity Party, kde Vám ve čtvrtek 28. ledna od 20 hodin zahrají - samozřejmě bez nároků na honorář - DJové Ghonzales, Voita, Shatek, Mikuláš Křen a Slávek Horák jako duo Chickenloops, DJ Lumiere a jako půlnoční hvězda vystoupí Tonya Graves se speciálním sólovým vystoupením, při němž jí doprovodí Jan Kleník ze skupiny Ohm Square.

Na konto SOS Haiti chceme vybírat příspěvek 250,- Kč na osobu, budeme rádi, když nás přijdete podpořit.

JCH

P.S. Rád bych na závěr poděkoval Clubu Mecca za skvělý přístup, poskytnutí prostoru a personálu zdarma.

Autor: Jiří Chvojka | úterý 26.1.2010 16:10 | karma článku: 6,17 | přečteno: 794x
  • Další články autora
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik