Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klotilda

21. 3. 2008 22:30
To jsou ty hromadné zájezdy

Zažilla jsem podobněobtížné Švédy,Francouze,Němce......A cítila jsem se i stejně nesnesitelnou zájezdovou Češkou;-).Myslím ,že je to tím národním týmem mezi cizinci.Človek lépe zapadne jako turistický individuál.

0 0
možnosti

jonee

21. 3. 2008 20:16
móda

Já zase nikdy nepochopil tu jejich "italskou" módu. Obrovské sluneční brýle přes celý obličej, péřová bunda s kožíškem na kapuci, nagelované vlasy. A jeden Ital jako druhej.

0 0
možnosti

TOTALITAiDNES

21. 3. 2008 19:48
Souhlas s autorem!!!

Italové jsou podle mě necivilizovaný dobytek, až na výjimky. Zlatí němečtí turisti! Němci možná šetří, ale jsou kultivovaní. Italové jsou poloviční Cikání, ať si to tu klidně někdo označí za rasismu! ;-O!

0 0
možnosti

boudicca

21. 3. 2008 18:01
České děti se na výletech chovají stejně

Tohle má být blog nebo blábolení z hospody? Aspoň važte slova a nepoužívejte podobná označení pro jiné národy. Nechci bránit Italy, taky mi občas vadí jejích hlučké kroužky na ulicích, ale Vy zkuste trochu vážit slova. Nenadarmo mají Češi pověst xenofobů a rasistů. Škoda, že nejde dát záporná karma

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

21. 3. 2008 18:00
Výborně

mi radí soused, bývalý STB-ák, vidíš, že ty zadrátovaný hranice byly přece jenom na něco dobrý. Jo svoboda je drahá záležitost, každej vůl může říct, co mu slina přinese a najdou se tací kreténi, že mu věřej. Jen vyřizuji-- jako vzkaz.

0 0
možnosti

slavek133

21. 3. 2008 17:13
jenže

pinglové v ČR přepočítávají turisty na prachy.Dát si u nás sodovku a ještě chceš jít na záchod??

0 0
možnosti

zafod41

21. 3. 2008 16:25
máme co jste chtěli

To je důsledek nekonečné chamtivosti dojičů turistického průmyslu.

Cíl udělat z Prahy disneyland se pomalu vyplnil, nalezlo sem moře turistů ze kterých město a pár podnikavců bohatne. Bohužel těm ostatním to kromě bordelu, omezování, nedostatku prostoru  a zdražování nepřineslo nic.

No a pokud nějaký produkt získá masovou oblibu, není se třeba divit že naláká i ty jteří sem přijedou dělat bordel i bez toho aby někomu zaplatili.

Třeba to nakonec přispěje k oslabení turistického průmyslu a v Praze se bude dát zase trochu žít.

0 0
možnosti

proviron

21. 3. 2008 16:05
Ano

máte pravdu.Já už jsem na ně úplně alergický,zlatí,opilí angláni,ti aspoň utratí peníze a někdy je s nima sranda.Ale tihle mladí Italově jsou horší než nájezdy hmyzu:-)

0 0
možnosti

denk niet

21. 3. 2008 16:25
Re: Ano

Silně mi to připomíná ještě nedávné nájezdy "mladých a neklidných" grázlíků z bývalé východní části Německa :-)

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

21. 3. 2008 15:44
bohužel je to pravda

... to co píšete je bohužel pravda. Podobnou zkušenost jako Váš kamarád mám i já z našeho klubu...

Minulý rok jsem, nic netuše, kývla na nabídku jedné italské cestovky, že pro 200 jejích mladých klientů ve věku kolem 18ti 20ti udělám "silvestra navíc" 1.1. - výsledek? Tržba nula nula nic, zničené záchody, pěstí proražené dveře, strhané závěsy, pozvracené VIPko, rozbitá polovina sklenic, málem zavražděný DJ, konflikty s obsluhou (a to je nás normálně zcela nemožný vytočit, umíme se dobře chovat i k problematickým zákazníkům a jsme všichni "optimističtí flegmatici")...

Nebylo to příjemné a vůbec jsem to celé nepochopila.... rozumíme tomu, že se občas zábava "zvrhne" a máme pochopení pro ledacos, ale tohle ničivé tornádo, to byla akce, jakou si málokdo umí představit....

Ale zákazy a pokuty nic neřeší. Podle mne je na čase, aby se Praha profilovala jako místo pro kulturní turistiku, ne jako místo pro "výprodejové" zájezdy hord teenagerů ... ale to je práce (pokr)

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

21. 3. 2008 15:47
Re: bohužel je to pravda

pro všechny, kdo se v tom průmyslu pohybují.... Nemůžeme chtít, aby naši hosté měli "úroveň", když ji mnohdy nemáme my .... mám tím na mysli fungující služby na světové úrovni, chování k zákazníkům, odpovídající infrastruktura, propagace ČR ve světě... a třeba by taky neuškodilo, kdyby politici místo našeho dušení a finančního ruiningu  začali podnikání v turismu podporovat (ne slovy, ale činy).

Jinak to takhle bude furt a bude ještě hůř....

0 0
možnosti

ellinor

21. 3. 2008 15:43
a taky Španěláci

Představte si, že jdete centrem města a na chodníku stojí neprostupná houština 20-30 týpků v péřovkách, křičí, hulí a ani náhodou vás nepustí projít. Není možné je předejít, obejít, nic. Nejsem žádná babka, co nadává na mladý - turisti jsou prostě jak nešťastný stádo ovcí - všude spolu a pořád bečí.;-€

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS