Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pepcad

25. 2. 2009 21:55
Pan Chvojka

Jan tak dal, nekdo musi upozornovat na ty prasarny co dela CEZ. SKoda jen, ze se toho nechytne zadna politicka strana...zakladat stranu s tim ze zatacim s CEZem tak neni sance na prohru. Fica na CEZ.

0 0
možnosti

pepcad

25. 2. 2009 21:53
CEZ

Pokud shrnem fakta tak: CEZ produkuje el. energii za ceske naklady {naklady na zamestance, dopravu servis atd} Ceny se snazi mit evropske. Proto byla vytvorena prazska energeticka burza {za kterou prave CEZ az neskutecne loboval} Tato burza nema jiny ucel nez umele srovnavat cenu s nemeckem. Je mi jasne ze i kdyby klesla cena v nemecku tak si CEZ najde argument ze musi mit stejnou cenu jako v Japonsku.....ja preji cezu jen zestatneni nebo tvrde postihy takove jake ma v ostatnich zemich kde se snazi praktikovat ty sve zlodejiny.

0 0
možnosti

IJNovak

18. 2. 2009 23:57
ČEZ nemá myšlenku, jenom PR Dalíka ato stačí

Když energetiku budou řídit cvičené opice, tak bude na tom lépe, než předvádí PR a Dalík!!! TROUBOVÉ řídí v ČR strategické odvětví, jak to může dopadnout??? Špatně!!! Odpovídá vůbec někdo za energetickou bezpečnost ČR?????????

0 0
možnosti

Raverr

18. 2. 2009 16:54
autor

nepřehlédne jedinou tiskovou zprávu od čezu. Ať je negativní nebo pozitivní, vždy je to pro něj příležitost upozornit na svou Luční boudu. Jak vám ten zlý čez tak hrozně ubližuje tím, že je ochoten Vám odložit splatnost 270 tis o 30 dní. Spoustě podnikatelů, kteří mohou takto uvolnit prostředky v době, kdy je složitější získat provozní úver, to může pomoci. Rozhodně nikomu neškodí, pojištění proti ztrátě zaměstnání taky nikomu neškodí, ani akcionářům, kteří mají pojištěn zisk. Tak co byste ještě chtěl??? Nelíbí se vám něco?? E.On Vás jistě uvítá ve svých řadách velmi rád.:-P

0 0
možnosti

tom3537

18. 2. 2009 14:27
Zaslepenost pana Chvojky

Pan Chvojka jistě pro mnoho lidí záslužně buší do ČEZu. Otázkou však zůstává proč nebuší do E.Onu, když zdražil více, proč se neopře do ERU, který stanovuje regulované ceny, proč nebuší do politiků, kteří především mají z vysokých cen profit. Je třeba si uvědomit, že ČEZ je polostátní podnik, živí se z něho hromada politiků, dividendy jsou významným příjmem rozpočtu. Tento stav politikům vyhovuje. Vždyť co by mohlo být pro populistickou ČSSD větší téma než brojit na všech frontách proti ČEZu? Dělá to? Nedělá, protože má sama prospěch ze slepice, která snáší zlaté vejce. Tak jak politici využívají ČEZ ve svůj prospěch, tak pan Chvojka také. Vždyť jak jinak se lze takto snadno zviditelnit :o) Ano pan Chvojka umí výborně využívat PR, takže je trochu nekorektní navážet se do PR ČEZu, když oba využívají stejné nástroje. Mimochodem Extend je PR agentura pana Chvojky? ;o))

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS