Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

da.rock

25. 5. 2009 21:19
Děkuji za článek

Ale snad nečekáte, že se modří demokraté nad sebou zamyslí? To byste po nich chtěl moc.;-)

0 0
možnosti
KA

krabi

25. 5. 2009 21:06
zase se ozvala jedna socanská vyžírka

paroubek hlásá program socialistů - vyřírat, okrádat a ovládat životy jiných. žít jako paraziti. A ti, které hce vyžírat ho tímto protestem posílají do (Y)

0 0
možnosti
JS

DeWalt

25. 5. 2009 21:06
Výstižně sepsáno. Karma

někomu bude prostá pravda činit problémy ;-)

0 0
možnosti
KA

krabi

25. 5. 2009 21:07
Re: Výstižně sepsáno. Karma

take chceš žít jako parazit (Y)Rv

0 0
možnosti
B

babka_080

25. 5. 2009 21:04
Jeden blog za jedna

R^Autore dobré třeba tady samaR^R^[>-] to zase si přečtu socko vypadni tady je blog Idnes  sem nechodíte,jděte na novinky nebo týden přesto hezkou dobrou noc demokraté.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

25. 5. 2009 20:10
Jyrko ml.

Když už si se rozhodl že polezeš mezi lidi, ať na živo, nebo přes blog, nemůžeš koukat aspoň trochu inteleligentně? (tj. né jako předseda?) Není dobrý když každej na první pohled pozná že jde o primitiva. Mám dojem že to vajíčko bylo určený tobě.:-©

0 0
možnosti
D

da.rock

25. 5. 2009 21:20
Re: Jyrko ml.

Do tohoto příspěvku jste nepochybně vložil celou svoji inteligenci, že? A stejně to nějak není poznat.

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

25. 5. 2009 19:46
mno

Tak už jenom kvůli podobnejm pacientům ODS volit budu, ačkoliv sem to neměl původně v plánu......

0 0
možnosti
N

Novotnak

25. 5. 2009 19:38
To o čem mluvíte,

že se nepodařilo udělat některé reformy ,kvůli blokádě 100:100, neznamená vyprázdnění. Vyprázdněním je, že téměř žádná politická strana nemá reklamu ani program zaměřený na Eurovolby ale jen na populistické kecy. A o to jde! Osobně s házením vajíček nesouhlasím, ale nesouhlasím ani s Vámi. Vy nemáte se svým "programem" vůbec právo kritizovat nějakou vyprázdněnost. Navíc je i pitomcům jasné, že to s těmi vajíčky nebyl nápad někoho z vedení ods. Jak vidím, tak Vám to ovšem jasné není, takže se najdou i výjimky. Ti lidi co nejsnášejí paroubka, ho nesnášení z toho důvodu, že se chová jako diktátor a je ochotnej zadlužit všechny pracující lidi až do páté generace jen proto, aby se udržel u moci. Jakékoliv opatření, ať proti krizi, nebo nevrhovaná pro voliče jsou jen snůškou populistických keců. Nedivte se, že ho lidi nesnášejí. Udělejte zodpovědný program, řekněte, že se budou důchody a soc dávky snižovat o pětistovku, protože je krize a nejsou na ně peníze, pak budete volitelní...

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pop

25. 5. 2009 19:47
Re: To o čem mluvíte,

Ono ale ten jejich populistickej program stále dost lidí žere :-(

0 0
možnosti
O

oslik

25. 5. 2009 19:34
Když bereš rizikovou práci,

nech si platit rizikový příplatek. V čem je problém?

Já bych tedy od Paroubka vzal zakázku jen kdybych vážně umíral hlady...

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pop

25. 5. 2009 19:29
Tak to je fakt humus

Házení vejcí po Paroubkovi moc nemusím, i když vrhače chápu, ale tento článek je opravdu hnusný. Tváří se, jako by byl psaný z pohledu rozumného člověka, ale je to jen řada prasáren vůči lidem s odlišným názorem. Na podrobnosti tady bohužel není místo. Odpůrcům na několika místech podsouvá, že jim jde o co největší státní subvence apod. A pak je obviňuje z toho, že nevymýšlejí nic nového. Ale námitky proti Paroubkovi vycházejí (aspoň ty moje a mnoha dalších lidí) ze zdravého lidského rozumu, a ten se nemění, a proto se nemění i naše argumenty. Bohužel spousta lidí se jen těžko vzdává populistických ekonomických pohádek v podání ČSSD, a tak je jim třeba naše argumenty trpělivě opakovat - já z toho radost nemám, ale co se dá dělat. Opravdu hnusné je to P.P.P.S. (btw: myslel jsem, že P.P.P.S. píší jen pubertální slečny): Autor dává jasně najevo, že na diskutující se*e, a ostatním čtenářům podsouvá, že diskuzi ani nemají číst, protože tu jen nadáváme a vyléváme si frustraci. Fakt ubohost.

0 0
možnosti
MK

KingMartin

25. 5. 2009 19:36
Re: Tak to je fakt humus

Máte Recht, do toho PPPS jsem to ani nedočet. Ho*no práce. Plivnout a utéct, jako všichni jemu podobní tady. Hrůza, když si člověk navíc uvědomí, že to je na objednávku z Lihového domu...  ČSSD dělá všechno proto, aby společnost co nejvíce polarizovala. Protože bez nenávisti mezi lidmi nemá tahle strana za současného vedení důvod existovat. (Nemluvím o SocDem obecně, mluvím o té naší).

0 0
možnosti
MK

KingMartin

25. 5. 2009 19:27
Prokristapána...

... on bolševicky míchá všechno, co není ČSSD do jednoho Eintopfu... smíchá nízké daně (ODS) s ekoterorem (Zelení) až po kulturu (nevím, KDU?).

Docela by mne zajímalo, pod jakým pseudonymem se tady účastní diskuzí. Tipuju to na jednu z těch nejnenávistnějších hyen. Už jsem si přečetl, že jistí příznivci ČSSD přejí O.Neffovi zavražděnou dceru. Pravé produkty Jiřího Paroubka. Fujtajxl! Kde to žijem? :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik