Diskuse

Vzkaz pro vrhače vajec z mítinků ČSSD

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EasyR

27. 5. 2009 17:33
Milá hloupá Chvojko,

pokud svůj příspěvek začínáte blábolem o schodku 200 mld. (které mimochodem požaduje s. ČSOBotka) a dáváte jej za vinu Kalouskovi, svědčí to jen a jen o Vaší prolhanosti, říznuté notnou dávkou hlouposti...

Zřejmě zapomínám, že podle vás za celosvětovou krizi mohou Bush, Zahradil a Topolánek... :-P

0 0
možnosti

peena

26. 5. 2009 19:24
lobotomie ?

"Nemůžeme přece dopustit morální vítězství komunistů, ani levice v širším slova smyslu!" 

Co se teď stalo ? Nějaká lobotomie ? ;-D

0 0
možnosti

karlikova

26. 5. 2009 16:36
zklamani

Vazeny pane Chvojko. Z Vaseho posledniho prispevku jsem velmi zklamana. Zazila jsem nazivo Vasi prednasku na tema PR v politice, velmi se mi libil Vas postoj  k CSSD, tedy ze to je postoj profesionala, ktery se snazi o dobrou praci, ikdyz nemusi plne souhlasit s danou stranou. Po precteni Vaseho nazoru na radar v Brdech, jsem nemela duvod o Vas pochybovat. Asi jsem byla naivni, ale verila jsem, ze tenhle blog je prostor pro Vase osobni nazory, nikoliv pro propagaci CSSD. Jaky omyl!!! Copak Vam jako inteligentnimu cloveku neni protivna taktika CSSD - vsechno hazet na ODS (zmlaceni Jiriho Dolejse, vajicka, atd.)?? Uboze tvrdite, ze lidi, kteri vrhaji vajicka musi volit bud ODS, SZ nebo KDU. Proc by si nemohli jit hodit treba mladi komuniste? Pan Paroubek se zkratka stal negativnim symbolem dnesni politcke sceny, z casti si za to muze sam - napr. zasah na Czechtechu.

0 0
možnosti

karlikova

26. 5. 2009 16:36
Re: zklamani

Mladi lide, kterym je politika jedno, nebo kteri obecne pohrdaji

politiky, tak maji jeden prirozeny cil - Paroubka....nehledejte uz

prosim za utoky s vajicky jakykoliv politicky motiv z vyssich mist. Je

to ubohe a trapne.....

0 0
možnosti

Kelyš

26. 5. 2009 13:59
Re: Info s odkazem, kdo je pan Chvojka

...aneb kterak se pan Chvojka kvůli byznysu stal z ODSáka Socdemákem;-D

0 0
možnosti

Jaroslav Voprsalek

26. 5. 2009 11:38
Jsem terc pro vase vejce

Diskuze o štědrých rozpoctech CSSD a setrnosti ODS je evergreen, stejně jako rozpravy o líných socanech a pracovitých odéesácích. Ale co si z podobných zjednodušení vezme člověk, který váhá zda jít k eurovolbám? Pravděpodobně udělá to o co se snaží ODS a zůstane doma.

Kampaň ODS, přestože naoko nabízí řešení místo strašení, je postavená na odrazení voličů od voleb. Přátelé nenechme se o odradit. Paroubek do EP nekandiduje a proto je vztah k němu v těchto volbách ireleveantní. EU

0 0
možnosti

pá_ja

26. 5. 2009 12:33
Re: Jsem terc pro vase vejce

Tak to je cipovina, sám Paroubek se prezentuje stále a pořád ať jde o jakékoli volby, podívejte se do novin a na plakáty!

A hlavně do eurovoleb zanáší furt ta samá témata, ovšem jen pro ČR.

Takže nevztah k Paroubkovi je relevantní i kdyby šlo o volby v Zadních Kotěhulkách!

Pro všechny, komu se protiví vyvolávání závisti a nenávisti kvůli výdělku a životní úrovni, ale ono toho je víc.

0 0
možnosti

Tonda Brno

26. 5. 2009 10:49
Pane Chvojka

Jste opravdu tak hloupý, nebo jen tupě papouškujete Jiříkovy názory?

Tak jak je to třeba se státním rozpočtem? Díky komu jsou mandatorní výdaje nastaveny na takovou výši? Díky čssd. Díky komu se ročně splácí jen 50 mld Kč na úrocích z předchozích dluhů? Opět díky čssd. Nechtěl bych vidět jakého dluhu SR by bylo dosaženo, kdyby SR dělala čssd s jejími pseudo odborníky.

Než začnete psát příště zas nějaké blbosti, tak si něco nastudujte. Chápu, že to jde velmi snadno těmito vašimi blbostmi oblbnout ty, kteří si nic nepamatují a žijí od dávky k dávce.

0 0
možnosti

Buch

26. 5. 2009 11:23
Re: Pane Chvojka

Opravdu smutné, že někoho kdo vyjádří svůj názor tím, že rozvede na jedné stránce své argumenty, označujete za hlupáka. Ale pro hloupého každý hloupý.

A s tím státním rozpočtem. Nevím kdo zapříčínil, že české banky spolikaly stovky miliard.Sociální demokracie to nebyla. Možná byste si měl nejprve něco nastudovat vy sám. A to říkám, aniž bych teď vysedával na pracáku.

0 0
možnosti

26. 5. 2009 7:08
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Jaroslav Voprsalek

26. 5. 2009 11:43
Re: frustraci?

Vy máte podivnou zálibu v cizích slovech. Ale pouzivate je spatně. Stockholmský syndrom nemá nic společného s týráním, ani utrpením. Je to výsledek mocenské vazby mezi únoscem a uneseným. Nevím o tom, že by J.Paroubek J.Chvojku unesl, ale možná máte lepší informace než já. Lobotomie v čelním laloku zaměřená na poučování a cizí slova by Vám jistě prospěla. ;-)

0 0
možnosti

Jiri Kram

26. 5. 2009 0:03
hezky jen se vam to nejak vymka z rukou...

prubeznej vysledek ted jsem koukal na FACEBOOK, takze si dame malej pruzkumek verejneho mineni: den 24.5, cas 02:00 -  21 400 clenu, den 25.5 cas 01:00 - 26 600 clenu, den 25.5 cas 23:50 -  32 113 clenu. Saaakra mam ten dojem, ze fanklub na facebooku s nazvem -  Vejce pro Paroubka v každém městě! - stale  roste nehlede na prohlaseni z Lidaku, ze to cele dela jen par pitomcu a jinak vsichni Velkeho Predsedu miluji. Jen me tohle uz nepripada jako apr pitomcu, preci jen medium co dokaze rust takovymhle tempem, tak to uz neco naznacuje. :-)

0 0
možnosti

da.rock

26. 5. 2009 0:07
Re: hezky jen se vam to nejak vymka z rukou...

Pánové z Jánského vršku už vymysleli tolik falešných identit, že už z toho mají hlavu v pejru a nedostává se jim jmen. Brzy tak dojde i na Lájoše Bácse, Rádživa Singha a Pepu z Hongkongu. Ti už jednou dobře posloužili, jistě přijdou vhod i nyní.

0 0
možnosti

kraken

25. 5. 2009 23:48
vy uz to nekurte, needla vam to dobre.

Chapu z nesouhlasite s vrhanim vajicek. ja take ne, tim se vrhajici snizuji skoro na uroven panu z CSSD.

Ale argumentacne byl clanek snuzka nesouvisejicich pseudoargumentu a dcentne postradal logiku.

0 0
možnosti

Stará kára

25. 5. 2009 23:28
Já čekal pointu

A vy snad to myslíte vážně!!!

Nenávist k jednomu člověku? Nebo k té kumulaci veškeré demagogie (která, jak věděl i Goebbels funguje na prostý lid /rozuměj: prosťáčky/)? Demagogie větší, než delší křidélka a zaručeně čisté dohromady?

0 0
možnosti

da.rock

25. 5. 2009 23:34
Re: Já čekal pointu

Máte volební lístky? Máte. Tak je použijte a pošlete demagogii do propadliště dějin. Tak se to dělá v demokracii.

0 0
možnosti