Veselé Velikonoce od ODS skutečně bolí!

Poštovní schránka občas skrývá nemilá překvapení. Ale velikonoční přání od ODS ve mne vzbudilo záchvat smíchu a pak skoro pláče. Co dokáží pánové z Jánského vršku vymyslet, to by mne nenapadlo ani v tom nejbizarnějším snu. Ostatně posuďte úrověň velikonoční pohlednice sami.

Tento blog nebude textově nijak dlouhý. Laskavý čtenář nepotřebuje žádný detailní popis, ta grafická hrůza mluví skutečně za vše. Jen bych chtěl upozornit na některé detaily, abyste se neochudili o výsledný dojem v celé jeho kráse.

Začíná to kreslenými vejci na horní a dolní liště, která jsou skutečně grafickou perlou včetně ozdob. Potom zajímavá barevná mřížka na straně pravé a barevné nápisy inspirované "státní předsednickou grafikou". To je takový oblíbený nešvar soukromých politických kampaní, kdy se talentovaný příbuzný dotyčného kandidáta není schopen vyznat v grafickém manuálu.

Co ovšem opravdu nechápu, je VÁNOČNÍ stromeček ověšený velikonočními ozdobami v levém rohu fotografie a obě ve photoshopu přidaná vejce v rukách pana kandidáta. Modré vejce s vlajkou EU je jenom kýč, ale pruhované vejce s vlaječkami do tvaru hlavičky je skutečně síla.

A reprodukce ženského reprodukčního systému za pravým uchem pana doktora pro mne zůstává skutečně záhadou. Ledaže by chtěl předem deklarovat, co si myslí o svých voličích. A k tomu ještě pan doktor Hurt skutečně má jméno, které nevědomky vyjadřuje můj pocit coby člověka, který se reklamou a designem zabývá. Ano, pane doktore, bolí to.

Přeji všem veselé Velikonoce.

 

Autor: Jiří Chvojka | pátek 10.4.2009 19:12 | karma článku: 22,49 | přečteno: 2021x
  • Další články autora
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik