Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

7. 9. 2008 16:24
nejdříve chci předeslat,

že jsem od listopadu 89' volil vždy ODS-tedy od doby jejího vzniku. Ošem to je téměř dvacet let. Za ten čas se z ODS (i všech ostatních partají) stala toliko tlupa kariéristů, korupčíků, lhářů a zlodějů. To, co nám pan Topolánek předvedl z tribuny sjezdu SZ je jen další křivárna a divadlo, nemající s poctivým rozhořčením společné absolutně nic. Jak mohou doufat, všichni ti lumpové z Malostranských paláců, že jim ještě někdo skočí na všechny ty "náhody" od LTO přes vykradené banky, zneužívání policie a justice. Že jim někdo uvěří zděšení z praktik, jimiž se "získávají" poslanci jiných stran.

Apropos. Jaký je pane autore mistr Dalík šéf kteréhokoli poslance ODS? Pokud si vzpomínám, pan Topolánek o něm výhradně mluví toliko jako o osobním příteli zcela soukromého rázu. Nebo že by měl ten fámulus přeci jen jakési právo strkat nos do státních záležitostí?

0 0
možnosti
MS

kenzo

7. 9. 2008 20:03
Re: nejdříve chci předeslat,

Tak již ODS nevolte, když k vůli někomu, tak svým dětem. Proč? Protože ODS má v plánu otevřít dveře Islamizaci a barbarizaci  naší společnosti  z Afriky, prostřednictvím Zelených karet! Jak pravicové!Chcete-li evropskou budoucnost pro své děti, dnes již nemůžete volit ODS.

0 0
možnosti

vodní želva

7. 9. 2008 15:30
Pane Chvojko,

nejprve bych se chtěl zeptat, jestli jste ten člověk, co se v minulosti podílel na volební kampani ve prospěch ODS a dnes jí dělá pro ČSSD. Abyste mi rozuměl, tak já to neodsuzuji, spíš bych to potřeboval upřesnit. Potom by z toho, co píšete bylo zřejmé, že toho asi  víte na ODS dost, což může být pro ČSSD prospěšné. Jestli ne, tak se jenom vytahujete, ale já si myslím, že se  nevytahujete.  

0 0
možnosti
JN

madqwert

7. 9. 2008 15:44
Re: Pane Chvojko,

je to on ;-D

0 0
možnosti
MD

mira dusin

7. 9. 2008 14:35
Přeběhlíci přeci nebyly náhoda!

Potřebný počet přeběhlíků před každým klíčovým hlasováním už byl každému soudnému člověku bez modrých brýlí jasným signálem politické filosofie Topolánkovy ODS,vydírání,zastrašování a korupce se zároveň silným mediálně podporovaným odváděním pozornosti a obviňování z vlastních praktik  politické protivníky zejména Paroubka!Jinak karma!!R^

0 0
možnosti
MS

kenzo

7. 9. 2008 13:48
Hodně slabá ODS.

Souhlas. Minule jsem ODS volil, dnes vidím co jsem volil. Určitě ne tuto ODS. Tupolánek je velmi slabý, příliš paroubkovský a nepravicový. Volba ODS=volba Zelených!  Osm let v opozici  ODS zjevně promrhala jak jen mohla, tak špatnou vládu, kterou máme to jen dokazuje. Sečteno podtrženo - ODS je nevolitelnáRv

0 0
možnosti
T

tromi

7. 9. 2008 13:37
alespoň opět vidíme co je ods zač

:-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik