Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

krabi

17. 2. 2009 18:03
propagandistický blábol

autore již hodně let naštěstí nežijeme v socialismu a ceny určuje trh. Víte jaký je vývoj cen  energií v EU ? tak to přesně kopíruje ČEZ.

Pokud to netušíte je ze 70% vlastněn státem a zisk je tedy příjmem státního rozpočtu. Z toho se financují dle zákonů přijatých za vlád čssd kde jací nefachčenkové, bordel v Náchodě a taky třeba stavby dálnic a čističek odpadů.

Kdyby ČEZ neměl ty zisky, bud by rostlo zadlužení státu nebo by byly vyšší daně. A mimochodem, ČEZ (regulační úřad) musí dodržovat pravidla EU, pro kterou čssd tak horuje. Rv

0 0
možnosti
K

klauzkomik

17. 2. 2009 17:55
korupce

korupce a zas korupce,proč asi Roman sponzoroval mladého Klause 100 melouny,ta zlodějská verbeš okrádá milióny lidí,za neskutečně drahou elektřinu,aby se mohli napakovat,Al Capone se určitě v hrobě obrací jaký to byl žabařRv

0 0
možnosti
P9

pavel 99

17. 2. 2009 17:13
No já nevím, vždyť je to tak snadné

elektrocentrála a je vystaráno. Cena ropy klesla z maxima 150 dolarů někde k padesáti, tudíž (podle Vaší logiky) u benzínek také prodávají za třetinu, a máte po  problémech. Nebo snad elektrocentrály a benzínky také ovládá "monopolní" ČEZ?:-)

0 0
možnosti
PG

petyo

17. 2. 2009 18:05
Re: No já nevím, vždyť je to tak snadné

U benzínek prodávají ropu?8-o

0 0
možnosti
MD

midou

17. 2. 2009 15:38
rad bych vedel

ne že bych fandil ČEZu ale rad bych pro uplnost věděl, jestli ten 60% pokles elektriny jako komodity je vcetne dodavky kë koncovemu odberateli, nebo zde jeste figuruje jakasi cast nakladu ktera takto nakoupenou elektrinu musi dopravit, evidova, zmerit atd...? Pak asi nelze linearne promitat tu slevu za komoditu do koncove slevy zakaznikovi.... Ale ze nas berou na hul to jsem si jistej....

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

17. 2. 2009 14:55
ČEZ je pevnost, kterou...

dobývat parlamentní strany nemůžou tak dobře,jako jiné. Je to logické...jsou zkorumpováni do "mrtě".:-/[>-]

0 0
možnosti
JN

Jan Němec

17. 2. 2009 14:44
Ceny na burze jsou na třetině loňských cen

V současné době jsou ceny elektřiny na burze na třetině loňských cen, takže pan generální ředitel, který v minulém roce byl nešťastný z toho, že musí zvýšit ceny, protože jinak to kvůli burze nejde, tak letos jistě vesele nám sdělí, že díky burze sníží ceny elektřiny o 70%. Panu Pecinovi z antimonopolního to určitě vadit také nebude, když vloni zvýšení cen odůvodnil cenami na burze, se kterými se přece nedá nic dělat. V létě se ceny asi ještě výrazně sníží, protože poklesne nejen spotřeba domácností, ale i řada továren definitivně přestane vyrábět. Takže, protože ceny se odvozují od trhu (ČEZ to vždy tvrdil), tak čekám, kdy se vyhlásí masové snížení cen, tak na třetinu současných. Možná to ekonomice pomůže víc, než všechny vládní balíčky a batohy. 

0 0
možnosti
VC

akme

17. 2. 2009 14:24
Nejsme jako oni

 toto provolání nás před dvaceti lety poslalo do pekel. Žádná sametová, tvrdě krvavá a určitě by tu vládla vláda co by měla strach z lidu. Takto si opravdu dovolujou vše nač si usmyslej. Vemte si těch poplatků a všem dnům není konec. Myslím že se s toho všichni po....Ze současné garnitůry by po volbách ve sněmovně neměla by být žádna dosavadní strana. Stojí jen za svými zisky a svůj prospěch. Je jen na nás jak si snimi naložíme, máme tu i lepší, co brání lid před každým vyžírkou.Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
SN

kuča

17. 2. 2009 11:53
Pane Chvojko.

:-) Jste jednička! Ale ne podle Topolánka, s zdviženým prostředníkem. Jako internetový člen Sponelu Vám gratuluji, bohužel, my se můžem rozčilovat a vláda se otřepe, protože jde i o jejich peníze, hlavně o ty , které se k nim takhle ve zvýšené míře dostávají. Ať se  zahltí! Šmejdi!

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 11:14
............

Ano i já bych nejraději na adresu ČEZU mluvila vulgárně,ta fixace byla jasná,nikdo nepomáhá (v tomto případě jen na oko) lidem jen tak zadarmo,byl to hezký marketingový tah,jak oklamat lidi,co mají svých starostí nad hlavu a báli se zdražování,protože v minulých letech tomu tak bylo. Byla to jen obrana ČEZU aby neprodělali. Zajímalo by mne kolik lidí si tu fixaci skutečně pořídilo....A zase-vydělává se na obyčejných lidech,co v tomhle neumějí chodit! Je to hnus-kde je ochrana státu?V

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik