Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Rommik

25. 5. 2009 23:15
Teda autore..........

.......to je tedy pěkně stupidní článek........Jo, a nezapomeňte, že jeden vrhač patřil de facto k ČSSD, co s tím budete dělat ?

0 0
možnosti
D

da.rock

25. 5. 2009 23:20
Re: Teda autore..........

Žádný vrhač nepatřil k ČSSD ani de facto, ani de iure. Co s tím budete dělat vy?

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

25. 5. 2009 23:13
sumarizace

Zdravim, takze zacnu tim, ze ocenuji nechanou zapnutou diskusi. nicmene dovolim se vyjadrit k tomu, ze se mylite v jedne veci, ta nenavist neni neco kratkodobeho, to v lidech kvasilo dlouho. Ted pouze ziskala konkretni obrys. Ano, pro urcitou cast spolecnosti je CSSD neprijatelna a tak vyjadruje svuj nazor, nemusi se vam to sice libit, ale je to tak. Paroubka milovat nezacneme, jen protoze vy byste si to pral. Kazdy vyjadruje jinak, nekdo pise blogy, nekdo hazi vajicka. Jenze jestli si myslite, ze tohle jde zastavit tim, ze male deti nechate vyblbnout nekde na namesti. Na to uz je pozde. Pokud se CSSD paktuje s komunisty a zveda dane. Tak rozhodne svuj image nezachrani. A mozna by si nekdo mel uvedomit, proc je pro lidi tato strana tak neprijatelna. Prco lidi chteji emigraovat kdyz vyhraje? Takhle si myslite, ze vypadaji normalni volby? Ne nevypadaji pane. Tohle je obcansky nepokoj a ten se stava jen kdyz uz je to fakt vazne a ono je! Sice ne pro Vas, ale pro jine ano.

0 0
možnosti
D

da.rock

25. 5. 2009 23:23
Re: sumarizace

Už zase paušalizuješ? Pro jaké lidi je tato strana nepřijatelná? Pro tebe a pár kamarádíčků s vejci? Kde bereš tu drzost zase mluvit za celou společnost? Počkej si na volby, vhoď svůj lístek a podle výsledků uvidíš, jak moc je tato strana pro lidi nepřijatelná. A jestli chceš emigrovat kvůli daním, tak si běž, ale jelikož si je neumíš spočítat, tak je docela možné, že si vybereš zemi, kde jsou daně ještě vyšší, což je většina států na západ od nás.

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

25. 5. 2009 23:00
vážený pane

nejsem žádným sympatizantem ODS a nejsem členem žádné organizace X a podobných věcí. Jsem normální člověk, který ostře nesouhlasí s programem ČSSD, protože její program je nereálný, populistický a zaměřený směrem ke komunismu. Osobně chápu, že si komunistický režim zřejmě nepamatujete a proto si nedovedete představit, co všechno znamenal. Každopádně se ale od vás nenechám urážet. Nehážu vajíčka a je mi jedno jestli to někdo dělá nebo ne. Díky tomu, jakým způsobem obhajujete tenhle mediální nesmysl jste ukázal, jak zahleděný, nekorektní a neobjektivní postoj máte. Sám jste sympatizantem něčeho, co evidentně nechápete a zřejmě nechcete pracovat a žít ze sociálních dávek, které já státu zaplatím, protože mi to pan Paroubek a spol uloží jako zákon. Jestli vám tohle přijde v pořádku, potom se styďte!!!! Hezký den.

0 0
možnosti
D

dutina

25. 5. 2009 22:41
Ukázka dokonale zmanipulovaného

milovníka ČSSD. Jak řekne velký vůdce,  tak chlapec to bezmyšlenkovitě papouškuje viz např. to ,

že za schodek 200 mld může Kalousek. Ono to na přihloupé voliče ČSSD  funguje dokonale ale tady to psát ? No toto. Ale hochu pracuješ dobře na své budoucí kariéře , ty jsi ukázka prototypu jak na politice zbohatnout. Uděláš kariéru. Určitě tě duce pochválí i ta karma je řízena z Lidového domu. (Že by moje paranoa ? podobné té co má tvůj duce?)

0 0
možnosti
T

tromi

25. 5. 2009 22:24
vrhači vajec

reprezentují tu bandu modrých kreténů, kteří vlastně nejsou zajímaví ničím

0 0
možnosti
JR

etrusk

25. 5. 2009 22:46
Re: vrhači vajec

A proč modří. Co třeba černí, zelení, duhoví? ;-D Ale možná máte nový druh nemoci, modrý zákal. Ta se šíří zejména mezi příznivci nejmenované strany vyznávající oranžovou ;-D

0 0
možnosti
D

dalí

25. 5. 2009 22:12
Tak mladej

a tak ovladatelnej.Opravdu Vám připadá  střadočeský hejtman duševně  v pořádku,  opravdu si myslíte,že zařazení paní K.B. na kandidátní listinu do parlamentích voleb je normální, atd.,atd...?Pokud ano,tak je něco v nepořádku s Vámi. Vaše (myslím socany obecně) neustálé a hloupé tvrzení,že za házením vajec stojí ODS už je hodně trapné a ubohé,ale je to potrzení Vaší ovladatelnosti,protože tohle je oblíbený argument Vašeho předsedy-svést vše negativní na ODS,Vy pouze opakujete.Pokud ochranka na  mítincích socdem napadá lidi,kteří přišli vyjádřit nesouhlas s  Paroubkem, ničí jejich plakáty,tak se nesmíte divit vajíčků.Což je výraz nesouhlasu opravdu hodně mírný.   Smiřte se s tím,že ne všichni se socdem souhlasí,dost lidí je hodně nesnáší a jak to tak vypadá, vajec bude přibývat. Možná to zmírní Paroubkovu nabubřelost. 

0 0
možnosti
M

maziSKS

25. 5. 2009 21:42
Nesouhlasim

No tento článek jen ukazuje, že odsuzovači házení vejci za všim vidí ODS. Ale stačí si jen vzpomenout, že jedním z těcho "vyvrhelů" jak jim říkáte byl synem jednoho z hlavních představitelů CSSD, takže podle Vás jej ODS přetáhla? Hloupost. Tyto útoky nejsou proti CSSD, ale proti Paroubkovi, to je třeba si uvědomit. Je to vyjádření nesouhlasu s tím, že tento člověk by měl 4 roky vést tento stát, není to o politice CSSD, je to o tom pánovi, co si myslí, že sežral všechnu moudost světa a když se někdo ozve, je vyveden nezákoně ochrankou, jako např. dnes v Litoměřicích. Je to o tom, aby tu zůstala demokracie a ne jakýsi paskvil, který tu určitě nastane, pokud Paroubek bude premiér. Trochu soudnosti a inteligence prosím a nechte si narážky, že ti co házejí vejce nemají žádnou....možná mají, možná ne, ale hlavní je, že jejich protes je proti Paroubkovi, ne CSSD

0 0
možnosti
DR

hammerhead

25. 5. 2009 21:38
proč se namáhat, kdyžto nebue ani číst

Rv Větší bláboly už jsem dlouho nečetl, bla, bla, ani hlavu ani patu to nemá. To je fakt váš názor?

0 0
možnosti
D

Dada888

25. 5. 2009 21:31
kecičky 2

Chvojko,zkuste zapřemýšlet kde by asi byl ten schodek,pokud by 2 roky před hospodářskou krizí byl u vlády pan Každémudamvšechno alias Sobotka(řízen panem Důchodcijsoubudoucnost aka Paroubekem).Faktem je že jen díky pravicovému "držení"rozpočtu dnes nejsme po uši ve sr... tak jako socdem v Maďarsku.

Rozebrat by se dal celý Váš příspěvek,ale není čas ztrácet čas.Nashle a nepište mi!A pokud možno nepište vůbec!!! :-°(

David

0 0
možnosti
D

da.rock

25. 5. 2009 21:34
Re: kecičky 2

Můžete mi tedy vysvětlit, jak je možné, že se za skvělého Kalousky zvýšilo naše zadlužení? Neslibovali snad, že ho sníží?

0 0
možnosti
D

Dada888

25. 5. 2009 21:31
kecičky

Jak typické...bla,bla,bla!

Plivat jed po vzoru pana P.Krásný styl politické diskuse nám tu od jeho vstupu do "vysoké"politiky z roku 2005 vznikl.

O to ovšem nejde-sprostý umí být každý!

Ale veřejně lhát-to se nedělá!

Divím se že se kvaziblogařům nelámou prsty(ve smyslu-práší od huby) u vět jako je např."údajně nejlepší ministr na světě dovedl zemi k dvousetmld. schodku"!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2060x
Místopředseda spolku Podvedení klienti, který se brání praktikám pojišťoven v kauze Investičního životního pojištění. Bývalý ředitel sekce vnějších vztahů ERÚ a již mnoho let podnikatel v Public Relations a pohostinství.

Seznam rubrik